Току-що получих втората доза на ваксината и след десет дни

...
Току-що получих втората доза на ваксината и след десет дни
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Не ме интересуват хотелиерите и ресторантьорите, а здравето на българските граждани

Току-що получих втората доза на ваксината и след десет дни ще съм абсолютно спокоен и сигурен и тогава вече ще мога да видя баща си. Това заяви на брифинг министърът на здравеопазването проф. д-р след реимунизацията си с ваксината на Пфайзер/Бионтех.

,,Надявам се, че той също ще се ваксинира тогава, когато дойде неговия ред. Благодаря на д-р Валериева за прегледа, тя е мой студен от преди много години. Винаги съм вярвал в младите лекари, които са наши ученици и ще ни наследят в нашата професия. Благодаря на всички млади колеги в цялата страна, на всички сестри, които помогнаха коронавируса да не ни пречупи``, посочи Ангелов.

Нямах завишено кръвно. Емоцията е много силна. Когато са насочени толкова много камери, винаги се получава тахикардия и оттам се повишава артериалното налягане. След като излязох кръвното ми беше 110/70, разясни още здравният министър.

Предстои ми среща с образователния министър, със синдикатите и работодателските организации. Срещата ще бъде в 11.30 часа и ще обсъдим ваксинирането на учителите и мерките след 4 февруари. Има няколко възможности, едната е свързана с постепенно връщане на учениците в клас. Най-оптималната формула е връщането на три класа от 5 до 12 клас с известно постъпателно връщане, като си дадем достатъчно време, коментира Ангелов.

По думите му около три седмици учениците ще бъдат на училище и след това три седмици ще отсъстват.

Очаквайте подробности!
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18446  Разхлабват ограниченията в Турция при избран брой имунизирани против COVID-19 Разхлабват ограниченията в Турция при избран брой имунизирани против COVID-19  Черногорци се имунизират в Сърбия против COVID-19 Черногорци се имунизират в Сърбия против COVID-19  Учителите в Румъния се опасяват от имунизацията Учителите в Румъния се опасяват от имунизацията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР