Телевизионната водеща Мира Добрева разкри срамна тайна от миналото си

...
Телевизионната водеща Мира Добрева разкри срамна тайна от миналото си
Коментари Харесай

Мира Добрева разкри срамна тайна от миналото си: За 200 лева почнах да...

Телевизионната водеща Мира Добрева разкри срамна тайна от миналото си в Къщата на " ВИП Брадър ". В разговор, провокиран от мрънкането на рапърката Диона, която недоволстваше, че работела на рецепция на хотел срещу 500 лева заплата, красивата телевизионерка на БНТ сподели, че в началото на престоя си в София е работела като чистачка във фирмата, в която била секретарка.

" Знаех гръцки език и бях секретарка. Един ден ми казаха да намеря чистачка. Преспах една нощ и предложих аз да чистя, защото това бяха още пари към заплатата - 200 лева. Баща ми беше почина, майка ми беше на 38 години и аз трябваше да избера – да се остана в столицата или да се върна вкъщи. Много дълго го криех, защото ме беше срам, че съм работила това. Днес обаче го разказвам с гордост ", призна Добрева.

За да докаже колко безумни са мечтите на Денислава, която жадува за бърза и лесна слава, половинката на Гала - Стефан Николов, който върти успешен бизнес, свързан с кошери, производството и търговията на висококачествен мед и пчелни продукти, заяви, че в началото е изкарвал хляба си, продавайки ризи за по 30 лева в подлеза на Окръжна болница. " И съм се молел някой да си купи риза ", призна той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР