Състоянието и на двамата пациенти с COVID- 19, настанени във

...
Състоянието и на двамата пациенти с COVID- 19, настанени във
Коментари Харесай

Подобряват се и двамата заразени с COVID-19 във Велико Търново

Състоянието и на двамата пациенти с COVID- 19, настанени във Великотърновската болница, се подобрява, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Пациентите нямат температура и показателите им са стабилни. И двамата се лекуват в обособеното, изолирано отделение на МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов.

Първият случай на заразен с коронавирус в областта е лекар, специализант в софийска болница, той е бил приет във великотърновската болница в тежко състояние с двустранна бронхопневмония на 20 март.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3169
Нови заразени с коронавирус у нас. Броят им достигна 354

Вторият потвърден случай е установен на 26 март след преглед на великотърновска лекарка, която се е почуствала зле след завръщане от екскурзия в Турция.

Общо девет са досъдебните производства в областта за хора, нарушили задължителна карантина през почивните дни, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3169  Домашното принуждение не спи даже по време на пандемия Домашното принуждение не спи даже по време на пандемия  Девет бойци са инфектирани с ковид в Сърбия Девет бойци са инфектирани с ковид в Сърбия  Сътрудник на израелския министър председател е с ковид Сътрудник на израелския министър председател е с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР