Съоснователят на Майкрософт Бил Гейтс използва личния си блог, за

...
Съоснователят на Майкрософт Бил Гейтс използва личния си блог, за
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Знаете ли, имам страхотни новини за вас

Съоснователят на " Майкрософт " Бил Гейтс използва личния си блог, за да коментира за пореден път пандемията от COVID-19 и за да вдъхне надежда за новата 2021 г.

В публикацията си американският милиардер подчерта, че тази година ще бъде белязана от изключително добри новини, касаещи разпространението на вируса, но все пак отбеляза, че опасността все още не е преминала, а януари месец очаква да бъде " тежък ".

Относно новия щам на коронавируса, открит във Великобритания, Гейтс изрази мнение, че е доста по-заразен, но не и по-смъртоносен. Според него всеки новооткрит щам на вируса трябва да бъде прецизно изследван от учените, за да могат и самите ваксини да бъдат по-ефикасни.

Бил Гейтс не пропусна да изкаже и възхищението си от светкавичната разработка на ваксините, което според него е " очевиден напредък " в развитието на науката.

Изумявам се, щом се сетя за темповете на научния напредък през 2020 г. При нормални обстоятелства създаването на ваксина може да отнеме около десет години. А сега бяха създадени множество ваксини за по-малко от година, отбеляза той.

Очаква се Гейтс и съпругата му да проведат разговори със световните лидери за климатичните промени и пандемията.

В заключение съоснователят на Майкрософт изрази надежда, че 2021 г. ще бъде осезаемо по-добра от предходната.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18141  Индия се готви да стартира колосална акция за имунизация Индия се готви да стартира колосална акция за имунизация  Застрашени от беднотия са упражняващите най-старата специалност в Австрия Застрашени от беднотия са упражняващите най-старата специалност в Австрия  Учебната година в Сърбия ще продължи от 18 януари Учебната година в Сърбия ще продължи от 18 януари
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР