Съдебната палата в Пазарджик ще бъде затворена за 24 часа,

...
Съдебната палата в Пазарджик ще бъде затворена за 24 часа,
Коментари Харесай

Съдия от Пазарджик е с потвърдена положителна проба за COVID-19

Съдебната палата в Пазарджик ще бъде затворена за 24 часа, за да бъде направена цялостна дезинфекция на сградата, а всички насрочени заседания до края на деня са отложени. Това съобщават от пресцентъра на Окръжен съд- Пазарджик.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9793
Причината е, че съдия от Окръжен съд-Пазарджик е с потвърдена положителна проба за коронавирусна инфекция. От пресцентъра посочват, че в Съдебната палата в Пазарджик се спазва стриктен пропускателен режим. Във всички помещения и зали се извършва ежедневно неколкократна дезинфекция.

Нов рекорд: 166 новозаразени с коронавирус у нас за денонощието

Сградата на съда ще отвори отново сутринта на 29 юни, когато ще бъде възобновена работата на Окръжния съд, Окръжна прокуратура и Районния съд.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9793  Шведски специалист към СЗО: Това е тотална неточност Шведски специалист към СЗО: Това е тотална неточност  Какво е положението на новите инфектирани във Видин? Какво е положението на новите инфектирани във Видин?  Нови 411 инфектирани с COVID-19 в Румъния Нови 411 инфектирани с COVID-19 в Румъния
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР