Съветът по парична политика на Полша намали водещата лихва в

...
Съветът по парична политика на Полша намали водещата лихва в
Коментари Харесай

Полша смъкна основната си лихва до 0,5 %

Съветът по парична политика на Полша намали водещата лихва в страната с 50 базисни пункта до 0,5 процента, което е най-ниското равнище в историята на държавата, предаде ДПА, позовавайки се на централната банка във Варшава.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4704
Преди три седмици институцията вече веднъж понижи лихвите.

Водещата лихва на полската централна банка бе на равнище 1,5 на сто от март 2015 година преди пониженията от март и април.

През март централният банкер на Полша определи намаляването на лихвата като мярка срещу икономическите последици от пандемията от коронавируса.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4704  Кметът на Бургас за ковид: Имаме късмет! Кметът на Бургас за ковид: Имаме късмет!  Путин: Да обединим старания в битката против болестта Путин: Да обединим старания в битката против болестта  Европейска комисия позволява лимитирано съдействие сред предприятия, до момента в който трае болестта с ковид Европейска комисия позволява лимитирано съдействие сред предприятия, до момента в който трае болестта с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР