Стоян С. В. е мъжът, открит застрелян на тревата край

...
Стоян С. В. е мъжът, открит застрелян на тревата край
Коментари Харесай

Зловещи подробности за кошмара, който смрази шуменското село Ивански

Стоян С. В. е мъжът, открит застрелян на тревата край дома си в село Ивански. До тялото на 52-годишния мъж е открити боен пистолет, който най-вероятно е незаконно притежаван, съобщава „ Монитор”.

По първоначални данни става въпрос за самоубийство.

Предполага се, че в предпоследния ден на годината към 3 следобед Стоян е излязъл на тревичката край дома си до входа на село Ивански и се е прострелял. Миг по-късно го намерили съседи. Комшията им още имал пулс и бил жив. Обадили се в " Спешна помощ ", дошъл екип, който обаче вече констатирал смъртта на Стоян и отстъпил местопроизшествието на криминалистите.

По първоначална информация оръжието е било заредено само се един патрон. Собственикът на пистолета го насочил в дясното си слепоочие, проектилът излязъл през лявото и на практика не е имал шанс да оцелее.

На мястото на инцидента привечер пристигна директорът на ОДМВР ст. комисар Ялчън Расим, а криминалисти извършваха оглед на местопроизшествието. Стоян С. В. живеел сам в Ивански, нито в кметството нито съседите му имат версия за това какво го е подтикнало да се самоубие.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР