Смъртните случаи от коронавирус в Съединените щати са над 3000,

...
Смъртните случаи от коронавирус в Съединените щати са над 3000,
Коментари Харесай

Смъртните случаи от COVID-19 в САЩ са над 3000, въпреки това Тръмп подаде ръка на Италия

Смъртните случаи от коронавирус в Съединените щати са над 3000, а заразените са над 163 000, съобщи университетът " Джонс Хопкинс ", цитиран от Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3302
В Съединените щати има най-много случаи на заразяване с коронавирус в света (163 429), а смъртните случаи са 3008, отбелязва Франс прес.

В същото време САЩ ще предоставят на Италия медицински принадлежности на стойност сто милиона долара за борба с коронавируса, заяви вчера американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, цитиран от ТАСС.

" Току-що разговарях с премиера на Италия (Джузепе Конте). Ние разполагаме с допълнителни ресурси, допълнителна продукция (с медицинско предназначение за борба с коронавируса), от която не се нуждаем. Ще изпратим в Италия медицински принадлежности на стойност от около сто милиона долара ", заяви Тръмп.

Американският президент не уточни за какви точно принадлежности става дума, но каза, че те могат да бъдат използвани в болниците и операционните.

В Италия смъртността от коронавируса продължава да е висока, като за последното денонощие смъртните случаи в страната са 812.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3302  Случаите на ковид в Япония са към този момент над 2000, Южна Корея заяви за 125 нови инфектирани Случаите на ковид в Япония са към този момент над 2000, Южна Корея заяви за 125 нови инфектирани  Мексико разгласи изключително състояние поради ковид Мексико разгласи изключително състояние поради ковид  Броят на жертвите на ковид във Франция надвиши 3000 Броят на жертвите на ковид във Франция надвиши 3000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР