Словения затяга още повече мерките срещу разпространението на коронавируса. От

...
Словения затяга още повече мерките срещу разпространението на коронавируса. От
Коментари Харесай

Словения спира обществения транспорт и затваря моловете

Словения затяга още повече мерките срещу разпространението на коронавируса. От утре се спира движението на обществения транспорт.

През следващите две седмици са забранени почти всички публични събития, с изключение на тези на членове на семейството или домакинството.

От понеделник затварят и всички търговски центрове и несъществени магазини. Училищата и университетите ще продължат с онлайн обучението.

Преди две седмици властите в Словения обявиха частична карантина в страната. До момента там са потвърдени над 50 000 случая на коронавирус, информира Bulgaria ON AIR.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14928  Адвокат Екимджиев разяснява припомня ли COVID-19 на Чернобил Адвокат Екимджиев разяснява припомня ли COVID-19 на Чернобил  Втората епидемиологична вълна в Белгия отшумява Втората епидемиологична вълна в Белгия отшумява  Заради реорганизацията по отношение на COVID-19 пациенти с транслантации излизат на митинг Заради реорганизацията по отношение на COVID-19 пациенти с транслантации излизат на митинг
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР