Следя непрекъснато данните и ситуацията в София. Това заяви кметът

...
Следя непрекъснато данните и ситуацията в София. Това заяви кметът
Коментари Харесай

Фандъкова: Удвояват се екипите за проверките в градския транспорт за спазване на мерките

Следя непрекъснато данните и ситуацията в София. Това заяви кметът на града Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по време на брифинг в здравното министерство.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9591
Тревожни са данните за цялата страна, в това число и най-големият град, където има най-много хора. Трябва да се научим да живеем с вируса и да си вършим работата, но при стриктно спазване на дисциплината, заяви Фандъкова.

Тя припомни, че е задължително носенето на маски в граския транспорт и болничните заведения. Много е важно да продължат да се носят маски, там където се събират много хора - магазини и институции.

Тя заяви, че е разговаряла с д-р Пенчев и други представители на Щаба да се увеличи контролът за спазването на мерките.

При проверките в градския транспорт миналата седмица са съставени 16 акта.

НА ЖИВО: Властта реагира на скока на новозаразените с COVID-19, нови мерки от утре

Удвояват се екипите за проверките в градския транспорт за спазване на мерките, съобщи Фандъкова.

Данните за София за броя на заразените с COVID-19 също са обезпокоителни. Тя призова софиянци да се върнат към отношението и дисциплината от началото на обстановката. Тя ще издаде заповед за задължителното носене на маски в затворени публични пространства.

Детските градини продължават да работят при строги мерки за чистота, заяви още тя.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9591  Русия заяви за 7600 нови случая на инфектирани с ковид Русия заяви за 7600 нови случая на инфектирани с ковид  НА ЖИВО: Властта реагира на скока на новозаразените с COVID-19, връщат ограничения от на следващия ден НА ЖИВО: Властта реагира на скока на новозаразените с COVID-19, връщат ограничения от на следващия ден  Дванадесет пациенти с ковид са приети в болница в МБАЛ - Шумен Дванадесет пациенти с ковид са приети в болница в МБАЛ - Шумен
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР