След като преди няколко дни стана хаджия на Божи гроб,

...
След като преди няколко дни стана хаджия на Божи гроб,
Коментари Харесай

Владо Пенев показа уникална СНИМКА, нагази в...

След като преди няколко дни стана хаджия на Божи гроб, актьорът Владо Пенев се кръсти и както Христос преди повече от 2000 години.

" Кръстен съм и в река Йордан!!! ", написа под кадър, с който обяви личното си събитие във Фейсбук звездата на Народния. На фотоса той е в традиционната бяла роба и е нагазил във водите на реката.

Звездата от „ Бащата “ замина на отдавна планираната екскурзия в Израел веднага след празниците. Да пътува е сред любимите хобита на Пенев, който въпреки мъглата успя да изкачи и Мачу Пикчу в Перу преди година. Тогава той изрази щастието си, че за първи път заедно с него куфарите стегнала и дъщеря му Яна.

Да стане хаджия беше друга мечта на актьора. Той позиционира пътуването си точно в почивката между сезоните на „ Откраднат живот “, където облича престилката на проф. Цонев.

Новите епизоди на поредицата ще се завърнат през пролетта с мотото „ Любовта лекува “, а докторите ще пристъпят за първи път в болница, различна от специално изградената за целите на продукцията „ Свети Кирил “. Според слуховете, снимачното лечебно заведение ще се намира в близост до летището в София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР