Сингапур регистрира днес 197 случая на коронавируса и един починал

...
Сингапур регистрира днес 197 случая на коронавируса и един починал
Коментари Харесай

Втора вълна на COVID-19 връхлетя Сингапур

Сингапур регистрира днес 197 случая на коронавируса и един починал човек от COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4990
Страната е изправена пред втора вълна на заразата, съобщава БТА.

Вирусолози предупредиха за нова потенциална опасност за разпространението на COVID-19

Градът държава бе сред първите места на планетата, където бяха установени случаи на зараза след откриването на вируса в Китай. Сингапур обаче успя да спре разпространението, благодарение на много стриктен контрол и проследяване на хората, контактували със заразени. Но в началото на месеца имаше пик на предаването на болестта на местно равнище, което принуди правителството да наложи нови строги мерки, на които досега не се решаваше, включително затварянето на повечето работни места.

Общият брой на инфекциите е 2108, а седем души са починали. Тези числа, макар и ниски в сравнение с други страни, идват като предупреждение. Не трябва да се сваля гарда, дори когато страните смятат, че са преодолели пика на епидемията, за да не изпаднат в ситуация, подобна на тази в Сингапур.

" Стойте си вкъщи, не контактувайте с други хора на живо, дори с роднини, с които не живеете под един покрив ", каза днес премиерът Ли Сян Лун.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4990  Ген. Мутафчийски с самопризнание: Напът сме да се провалим сами Ген. Мутафчийски с самопризнание: Напът сме да се провалим сами  И в Сливен сложиха чешми с дезинфектанти И в Сливен сложиха чешми с дезинфектанти  Така се грижат за болните от COVID-19 в УМБАЛ „ Света Анна “ Така се грижат за болните от COVID-19 в УМБАЛ „ Света Анна “
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР