Седмата церемония на 359 Hip Hop Awards 2019 бе най-мащабната

...
Седмата церемония на 359 Hip Hop Awards 2019 бе най-мащабната
Коментари Харесай

Грандиозно шоу и избухващо парти на 7-те 359 HIP HOP AWARDS 2019

Седмата церемония на 359 Hip Hop Awards 2019 бе най-мащабната и бляскава до сега. Зала EFE на хотел Маринела се оказа тясна за стотиците звезди и фенове на българската хип хоп култура. 100 Kila стана " Рапър на годината " за 6-ти път, СкандаУ се прибраха с втора поредна статуетка за " Най-добра група ", Тото спечели категорично вота за " Песен на годината ", а българската трап музика определено даде заявка да се превърне в основна движеща сила в музикалния бизнес у нас.

Облечени в Antony Langountin, “Най-добър рапър” за 2017 Dim4ou и съпругата му Веси бяха водещи на седмата церемония на хип хоп наградите. На сцената се качиха и много изпълнители и танцьори, които нажежиха обстановката в залата и подклаждаха страстите докато публиката очакваше имената на победителите в категориите. След избухващото откриване с Реми Тоин и Academy360 crew 100 Kila, NDOE, Dim4ou, Venzy, MurdaBoyz, Боби Ваклинов, Angell, DJ GEORGE и секси мацките от BiterZzz Twerk се погрижиха за доброто настроение.


Ако не успяхте да проследите бляскавата церемония в Instagram профила на 359HipHop, скоро ще можете да я видите в целия ѝ блясък по VivacomArena. Очаквайте и ексклузивните интервюта на звездните репортери на Code Fashion TV Елица и Златина с победителите и гостите първо във Vbox 7 и после в официалните канали на медията.

Освен със статуетки, победителите си тръгнаха и с много награди от спонсорите на събитието. От сцената едни от най-любимите топ артисти на България отправиха и по няколко искрени думи към публиката и всички свои колеги.

„ За хубав, печеливш клип не ви трябват мацки, не ви трябват коли, трябва ви една силна идея. Пожелавам на всички силни идеи през 2019та година. “
Ndoe

„ Направени сме за по-големи неща. Време е да покажем, че това, което е в момента тук е най-доброто от най-доброто и досега не е имало толкова добро, като това, което е в момента “
ТоТо

" Прибирам това бебче за шести път вкъщи, хора! "
100 Kila

Абсолютен прецедент бе, че в категория " Албум на годината " имаше двама категорични победители - NDOE и 100 Kila. 5-кратния носител на титлата " Най-добър рапър " 100 Kila пък се прибра и с шеста статуетка в същата категория. За финал на церемонията той се качи на сцената в компанията на най-лудите си фенове си и със светкавична реакция на Dj George изпя " Аз съм 6 " и вдигна цялата зала на крака. СкандаУ спечелиха за втора поредна година в категория " Група на годината ", а Тото спечели и като самостоятелен артист за песента си " Чужди усмивки ".


Ето и целия списък с победителите за 2018-та.

Най-добър рапър – 100 Kila
Песен на годината –ТоТо Н с " Чужди усмивки "
Най-добър албум – 100 Kila - Това, че нямаш не означава, че не можеш да бъдеш
Най-добър албум - NDOE - Хиляди белези
Най-добра група – СкандаУ
Най-добър R’N’B артист - Venzy и Гери-Никол
Най-добро MC - Imera
Най-добър бийтмейкър /мейнстрийм/ - IMP
Най-добър бийтмейкър /ъндърграунд/ - Muhail
Най-добър видеоклип на годината /ъндърграунд/ - Atila & Worst - " Магарешки блус "
Най-добър видеоклип на годината /мейнстрийм/ - NDOE ¬- " Ще дойдеш ли с мен "
Най-добър режисьор – Buddabbaz
Най-добра хип хоп колаборация – V:rgo & Krisko - Mamuli
Най-добро хип хоп турне / фестивал на годината – Elenite Adventure
Дебют на годината – TRF
Най-добър трап артист/група – Murda Boyz
Артисти „ От улицата “ – Murda Boyz

Ето и, кои са носителите на специалните награди:

Награда за влияние и развитие на хип хоп културата – DJ George с проекта Born 2 Hip Hop
Награда за влияние и развитие на хип хоп културата – клуб EXE
Най-бързо развиващ се лейбъл в подкрепа на хип хоп културата – Нова вълна
Хитмейкър на годината – Светлин Къслев
Развитие на българската бийтмейкърска и продуцентска сцена - Николай Николов X
Развитие на международната бийтмейкърска и продуцентска сцена - Цветан Димитров Brevis
Любим DJ Selector /мъж/ - DJ Fed
Любим DJ Selector / жена / - DJ Alexa
Моден идол /мъж/ - 100 Kila
Моден идол /жена/ - Гери-Никол

Залата беше препълнена на макс, а гостите бяха посрещнати с шотове в прекрасна атмосфера, декорирана от Цветомира Танчева. Много известни ВИП личности и артисти дойдоха да подкрепят номинираните и бяха заложили на модерен стайлинг. Победителят във ВИП Брадър Атанас Колев, дойде с Тото и Лъчо от СкандаУ, Дюк и Джоана подкрепиха 100 Kila, инфлуенсърката и певица Биляна Лазарова дойде с момчетата от Murda Boyz, видяхме и топ моделът Моника Валериева, Христо Сираков и Любен Дилов - син, Димитър Динев младши, Веси Бонева, диджеите Cass и Big Bo и Marti G бяха една от най-шумните компании. Мария Драгнева беше супер елегантна за своята първа номинация в категория R&B артист на годината.

Генерални партньори на 359 Hip Hop Awards 2019 са Hotel Marinela, бутикови парфюми Martinez, Vivacom Arena, наградите се подкрепят и от JTI, българският спортен бранд Flair, BG Security, Бонанза-Бачорски. За класните напитки се погрижиха MH Wines, Cloudem, Coca-Cola, Jägermeister и RedBull.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР