Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин проведе работна среща в Кремъл след близо два месеца на работа от резиденцията си

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През днес се появи в Кремъл, откъдето се оттегли в разгара на пандемията от COVID-19, за да работи от началото на април от резиденцията си в Ново Огарьово, съобщи БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8513
Резиденцията се намира в района на Москва и оттам Путин правеше видеконференции.

Изписаха от болница говорителя на Кремъл, лекуван от COVID-19

Но днес той е имал среща в Кремъл с генералния директор на руските държавни железници Олег Белозеров. Не е ясно дали Путин засега ще поднови работата си на пълно работно време в Кремъл. Няколко висши представители на руските власти се заразиха с новия коронавирус, сред които говорителят на Кремъл - Дмитрий Песков и премиерът Михаил Мишустин. За да не се зарази президентът, още от февруари температурата на журналистите и на официалните представители, присъстващи на събития заедно с президента, се измерваше.

В Русия има над 353 000 случая на зараза, от които 3633 с летален край. Но броят на новите случаи намалява и поради тази причина властите започват да облекчават мерките за изолация. Правителството ще започне да отменя ограниченията върху вътрешния туризъм от 1 юни. Но все още е рано за властите да се произнесат относно почивките на руснаците в чужбина. В Москва мерките за изолация ще са в сила до края на май.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8513  Главният консултант на английския министър председател не съжалява за пътуването си, няма да подава оставка Главният консултант на английския министър председател не съжалява за пътуването си, няма да подава оставка  Душко Маркович: Черна гора е първата свободна от ковид страна Душко Маркович: Черна гора е първата свободна от ковид страна  Българи завеждат каузи поради двете заповеди на здравния министър Българи завеждат каузи поради двете заповеди на здравния министър
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР