Родилката Магдалена Иванова, за която много хора от цялата страна

...
Родилката Магдалена Иванова, за която много хора от цялата страна
Коментари Харесай

Чудото се случи! Сестрата на изпадналата в кома родилка Магдалена съобщи прекрасна новина

Родилката Магдалена Иванова, за която много хора от цялата страна се обединиха и дариха кръв, днес се е събудила от кома. Това съобщава ШУМ.БГ, позовавайки се на сестрата на младата жена Виктория Станкова.

По думите й Магдалена е стабилизирана, но все още е в интензивно отделение.

Първото, което е пожелала родилката, е да види децата си. Тъй като не може да говори заради направената й трахеотомия, поискала лист и химикал и написала думата „ снимка “. Минути по-късно мъжът й показал снимка на техните дечица – близначетата Веселин и Валентин. Те са родени в осмия месец и тежат само около 1 700 грама. Към момента вече дишат самостоятелно.

„ Отново благодарим на всички, които помогнаха. Все още има хора, които продължават да ми изпращат бележки, че са дарили кръв. Наистина към момента вече не е необходимо. Благодарим! “, каза Виктория.

Припомняме, че в началото на тази седмица близките на Магдалена призоваха хората да дарят кръв за родилката, на която беше направено спешно секцио. Тя беше приета в понеделник с високо кръвно и кръвотечение в МБАЛ-Шумен. Над 150 души от цялата страна, от които над 60 – от Шумен, се отзоваха и дариха кръв за младата майка. Благодарение на това, тя бе стабилизирана, а днес вече излезе от кома.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР