Ресторанти, барове и плувни басейни в Израел отвориха врати за

...
Ресторанти, барове и плувни басейни в Израел отвориха врати за
Коментари Харесай

Израел отваря ресторанти и барове при специални хигиенни правила

Ресторанти, барове и плувни басейни в Израел отвориха врати за посетители днес, предадоха БТА и ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8601
Агенцията отбелязва, че страната започва да вдига мерките за социално дистанциране заради пандемията от новия коронавирус, но някои от тях остават в сила.

" Смекчаването на ограниченията стана възможно благодарение на продължаващия спад и стабилизацията на всекидневния брой на новозаразените ", се казва в официалното съобщение, след като израелското правителство одобри отмяната на някои от рестрикциите. Хигиенните правила обаче остават в сила и хората са задължени да носят маска и да спазват дистанция.

Масите в ресторантите трябва да бъдат най-малко на 1,5 м една от друга, макар че мнозина смятат това изискване за нереалистично. Нарушителите ги грози глоба от 1430 долара.

Детските градини и училищата ще може да бъдат отворени по време на лятната ваканция, за да могат родителите да ходят безпроблемно на работа.

Според здравното министерство, потвърдените случаи на коронавируса в Израел са 16 750, а починалите от причиняваното от него заболяване Ковид-19 са над 280.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8601  Няма умрял през последното денонощие измежду инфектираните с ковид в Чехия Няма умрял през последното денонощие измежду инфектираните с ковид в Чехия  Ген. Мутафчийски одобри ново подаяние за ВМА от предприемача Петър Манджуков Ген. Мутафчийски одобри ново подаяние за ВМА от предприемача Петър Манджуков  Десетдневен печал за умрелите от COVID-19 стартира в Испания Десетдневен печал за умрелите от COVID-19 стартира в Испания
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР