Регистрираните случаи на заразяване с коронавирус в Латинска Америка и

...
Регистрираните случаи на заразяване с коронавирус в Латинска Америка и
Коментари Харесай

Регистрираните случаи на заразяване с COVID-19 в Латинска Америка са над 50 000

Регистрираните случаи на заразяване с коронавирус в Латинска Америка и Карибите днес са вече над 50 000, предаде БТА, като се позова на данни, предоставени от правителствата на латиноамериканските държави и от Световната здравна организация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4951
Смъртните случаи са над 2000.

Бразилските племена не искат външни лица заради опасността от коронавируса

Най-тежко засегнатата страна в региона е Бразилия, където заразените са 17 847, а смъртните случаи са 941. В Еквадор заразените са 4965, а смъртните случаи - 272. Броят на заразените в Латинска Америка и Карибите на 27 март беше 10 000, след пет дни се удвои. На 5 април те вече бяха 30 000, а на 8 април - 40 000.

Над милион и половина души по света са заразени с коронавируса, а смъртните случаи са 100 000, става ясно от официалните данни на близо 200 държави и територии.

Властите на Куба, където са регистрирани 515 потвърдени случая на заразяване с новия коронавирус, решиха да преустановят работата на обществения транспорт и да затворят големите магазини в опит да попречат на разпространението на коронавируса.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4951  Изградените поради изключителното състояние КПП-та стопират мулетата с пари от Ало измами

Изградените поради изключителното състояние КПП-та стопират мулетата с пари от Ало измами  Нова изненада за лекарите от ВМА трогна всички Нова изненада за лекарите от ВМА трогна всички  Как да отличим алергия от ковид? Как да отличим алергия от ковид?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР