Районният съд осъди на пробация и глоба в размер на

...
Районният съд осъди на пробация и глоба в размер на
Коментари Харесай

Пробация и глоба от 10 000 лева за нарушител на карантината

Районният съд осъди на пробация и глоба в размер на 10 000 лева за нарушаване на задължителната карантина мъж от София. До присъдата се стигнало след споразумение, съобщиха от прокуратурата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5365
Мъжът е осъден на задължителна регистрация по настоящ адрес за срок от една година, задължителни периодични срещи с пробационен служител и 260 часа безвъзмезден труд в полза на обществото.

Непълнолетен младеж наруши карантината си в Чирпан

Карантината била наложена на мъжа след връщането му от Великобритания и при проверка на 5 април се оказало, че той не спазва разпоредбите.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5365  Жена загуби мъжа си и единствения си наследник от COVID-19 Жена загуби мъжа си и единствения си наследник от COVID-19  Емил Караниколов стана първият министър подложен под карантина Емил Караниколов стана първият министър подложен под карантина  Караянчева към Българска социалистическа партия: Разбирам, че главният проблем е, че не ви дават по малкия екран

Караянчева към Българска социалистическа партия: Разбирам, че главният проблем е, че не ви дават по малкия екран
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР