Разраснало се е огнището на COVID-19 в Дома за възрастни

...
Разраснало се е огнището на COVID-19 в Дома за възрастни
Коментари Харесай

Все повече се е разраснало огнището от COVID-19 в Дома за възрастни до село Пъстрогор

Разраснало се е огнището на COVID-19 в Дома за възрастни хора с психични разстройства до свиленградското село Пъстрогор, където на 18 ноември бяха установени петима потребители с инфекцията. От предприети 110 PCR-теста в социалната институция положителен резултат са отчели 13 потребители и 11 души от персонала, съобщи Областният кризисен щаб в Хасково, предаде БТА.

Всички заразени са безсимптомни. Сред тези с позитивни тестове са 4 медицински сестри, 3-ма санитари и 4-ма служители. Положителните лица са отделени в самостоятелно помещение. На сградата е предписана крайна дезинфекция, уточняват от щаба.

За последното денонощие на територията на Хасковска област са били регистрирани 118 нови положителни случая на коронавирусна инфекция, починалите са 6 и излекуваните един.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15817  Академик Петрунов изясни по кое време да вземаме витамини поради COVID-19 Академик Петрунов изясни по кое време да вземаме витамини поради COVID-19  Очакват внезапен спад на заболеваемостта и смъртността след към 2 седмици Очакват внезапен спад на заболеваемостта и смъртността след към 2 седмици  Д-р Александър Серафимов: Всички реанимации в България са извънредно претрупани Д-р Александър Серафимов: Всички реанимации в България са извънредно претрупани
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР