Пътниците на Евростар (Eurostar) ще трябва задължително да носят маски

...
Пътниците на Евростар (Eurostar) ще трябва задължително да носят маски
Коментари Харесай

Пътниците във влаковете Евростар ще трябва да носят маски

Пътниците на " Евростар " (Eurostar) ще трябва задължително да носят маски от следващата седмица в рамките на мерките за защита срещу коронавируса, предаде Франс прес, като се позова на съобщение на дружеството.
" От 4 май пасажерите ще трябва да носят маски на гарите и в нашите влакове, както се изисква от френското и белгийското правителство ", съобщи компанията на сайта си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7017

Влаковете " Евростар " продължават да пътуват през Ламанша, но с по-малка честота заради ограниченията на движението на хора, засиления контрол и намаленото търсене.

Пътниците с непокрити лица може да получат отказ да се качат във влака или да бъдат глобени от френските или белгийските власти.

Ресторантското обслужване във влаковете и гарите е анулирано и допълнителната услуга за нуждаещи се от специална помощ вече не се осигурява.
Белгия, която има най-високите нива на заразяване в света на глава от населението (67 на 100 000) от утре взима първите мерки за смекчаване на карантината. Всички пасажери на оБществения транспорт трябва да покриват устата и носа си, за да не бъдат глобени. Франция, която ще предпреме подобни стъпки за смекчаване от 11 май, също ще направи носенето на маска задължително в транспортните средства.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7017  Съединени американски щати: 1435 нови смъртни случаи от COVID-19 за 24 часа Съединени американски щати: 1435 нови смъртни случаи от COVID-19 за 24 часа  Чехия може да отвори границите с четирите си съседи през юли Чехия може да отвори границите с четирите си съседи през юли  Природен парк Природен парк " Витоша " се отваря от през днешния ден за разходка
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР