Първият изцяло електрически модел на Subaru дебютира през изминалия ден

...
Първият изцяло електрически модел на Subaru дебютира през изминалия ден
Коментари Харесай

Запознайте се с първото електрическо Subaru

Първият изцяло електрически модел на Subaru дебютира през изминалия ден с добре позната визия, която видяхме в края на изминалия месец при Toyota bZ4X. Двете автомобилни компании отново обединиха сили и подобно на BRZ и 86, електрическите кросоувъри са идентични с малки промени при някои елементи.
`Запознайте

В предната част например, Subaru-то се е сдобило с имитация на решетка, където е разположена и емблемата, а под нея можем да видим и светлини за мъгла. Друга голяма промяна засяга фаровете и стоповете, които също са със собствен дизайн.
`Запознайте

По отношение на интериора, разликите са единствено в емблемата на волана и най-вероятно при графиките на инфотеймънт системата и дигиталния километраж пред водача.
`Запознайте

Задвижването също е идентично, което означава, че версията с един електромотор и предно предаване генерира 201 конски сили, докато тази с два електромотора и задвижване на четирите колела е с 215 конски сили. В Япония модела се оборудва със 71.4кВч батерия, която дава пробег от съответно 530 километра за по-слабата версия и 460 километра за тази с два електромотора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР