Първите дози от руската ваксина Спутник V пристигнаха в боливийския

...
Първите дози от руската ваксина Спутник V пристигнаха в боливийския
Коментари Харесай

Боливия изплагиатства от България: Получи първите ваксини с камион за пилешко

Първите дози от руската ваксина " Спутник V " пристигнаха в боливийския град Тринидад по познат у нас начин, който обаче озадачи останалите жители.

Транспортът, с който пристигнаха, привлече доста любопитни погледи и вълна от разнопосочни мнения, след като руските ваксини бяха докарани с камион, който по принцип се използва за... замразени пилета.

Заради необичайния транспорт, с който бяха доставени ваксините, в боливийското общество се разразиха всякакви шеги и колажи, осмиващи начина на доставка на руския препарат.

Transportan las vacunas para el Covid19 en camión de entrega de pollos Sofía. Beni / Bolivia
— bolivianews2019 (@bolivianews2019)
В същото време боливийските власти извършват спешни ремонти по пътната инфраструктура на страната, която е в окаяно състояние, за да може при следващите доставки на ваксината в края на месеца следващите камиони да пристигнат безпрепятствено и безаварийно.

По последни данни заразените с COVID-19 в Боливия са близо 220 000 души, а починалите в резултат от инфекцията надхвърлят 10 000.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19278  Брюксел: Членките на Европейски Съюз имат свободата да се доставят с ваксини, само че на лична отговорност Брюксел: Членките на Европейски Съюз имат свободата да се доставят с ваксини, само че на лична отговорност  Мадрид е отворен към използването на съветската ваксина против COVID-19 Мадрид е отворен към използването на съветската ваксина против COVID-19  Проф. Петрова: Маските от плат не пазят, след изпиране отбраната понижава доста Проф. Петрова: Маските от плат не пазят, след изпиране отбраната понижава доста
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР