Първата министърка на Шотландия Никола Стърджън призова британския премиер Борис

...
Първата министърка на Шотландия Никола Стърджън призова британския премиер Борис
Коментари Харесай

Лидерката на Шотландия иска удължаване на преходния период за Брекзит

Първата министърка на Шотландия Никола Стърджън призова британския премиер Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е да поиска удължаване на преходния период за излизането на Великобритания от Европейския съюз заради необходимостта да се ограничи заплахата от новия щам на коронавируса, появил се в няколко части на страната, предаде Ройтерс.

" Новият щам на Ковид-19 и последиците от появата му означават, че се изправяме пред сериозна ситуация, която изисква 100-процентно внимание ", написа тя в Туитър, като добави, че това налага премиерът Джонсън да потърси съгласие за удължаване на преходния период, който изтича на 31 декември.

" Би било безотговорно да усложним решаването на този въпрос с Брекзит ", посочи шотландската лидерка.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17077  Десетки страни стопираха полетите от и до Англия поради новия вариант на ковид Десетки страни стопираха полетите от и до Англия поради новия вариант на ковид  Спешно заседание поради интернационалните забрани за пътувания от и до Англия Спешно заседание поради интернационалните забрани за пътувания от и до Англия  По изключение три самолета от Англия кацат тази нощ в България По изключение три самолета от Англия кацат тази нощ в България
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР