Пропуснете целувките и обмислете носенето на маски, докато правите секс,

...
Пропуснете целувките и обмислете носенето на маски, докато правите секс,
Коментари Харесай

Eксперт препоръча маски по време на секс

Пропуснете целувките и обмислете носенето на маски, докато правите секс, за да се защитите от зараза с коронавируса, препоръчва водеща здравна експертка от Канада, цитирана от Ройтерс.

Д-р Тереза Там също така напомня, че във времето на коронавирусната пандемия най-безопасната сексуална опция остава самозадоволяването.

Въпреки че рискът от зараза с COVID-19 чрез семенна или вагинална течност е малък, д-р Там отбелязва, че сексуалната активност с нови партньори увеличава риска от прихващане на вируса, особено при близък контакт, какъвто се явява целувката.

" Подобно на други дейности по време на пандемията, включващи физическа близост, има неща, които можете да направите, за да намалите риска от заразяване и предаване на вируса. Пропуснете целувките, избягвайте близостта лице в лице, носете маска, покриваща устата и носа, и проверявайте себе си и партньора си за симптоми, преди да се отдадете на интимност. Най-безопасната сексуална опция по време на пандемията е самостоятелното доставяне на удоволствие ", казва д-р Тереза Там.

Сексуалното здраве е важна част от общото здраве, отбелязва експертката. Вземайки необходимите предпазни мерки, " канадците могат да намерят начини да се радват на физическа интимност, без да компрометират прогреса, постигнат от страната в овладяването на Ковид-19 ", казва д-р Там, пише " Монитор ".

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11982  Украйна с нов рекорден растеж на инфектираните Украйна с нов рекорден растеж на инфектираните  Първи смъртен случай от ковид в Нова Зеландия от повече от 3 месеца Първи смъртен случай от ковид в Нова Зеландия от повече от 3 месеца  Намаляват приетите в болница пациенти с COVID-19 в Северна Македония Намаляват приетите в болница пациенти с COVID-19 в Северна Македония
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР