Приехме днес закона за държавното обществено осигуряване. Там имаше дебат,

...
Приехме днес закона за държавното обществено осигуряване. Там имаше дебат,
Коментари Харесай

Цветанов проговори за проверката срещу Владислав Горанов

Приехме днес закона за държавното обществено осигуряване. Там имаше дебат, който се води с опозицията. Сега ще продължим с републиканския бюджет. Това заяви в предаването " Плюс-Минус " лидерът на парламентарната група на партия ГЕРБ - Цветан Цветанов.

" Приемането на антикорупционното законодателство позволява по сигнали, които постъпват, а и когато прокуратурата разпореди, да се следват сроковете и да се извърши проверка. Когато тя свърши, тогава ще говорим дали има нарушение. Това обаче показва, че няма недосегаеми хора. Нямам притеснения, но нека да изчакаме тези 20 дни, които е поставила прокуратурата и да видим какво ще е официалното съобщение от комисията ", така Цветанов коментира казуса с имуществото на финансовия министър Владислав Горанов.

" В не малко от случаите внесената информация, като сигнал, дори не кореспондира с истини. Вчера даже разбрах, че представител на БСП е сезирал отново комисията за други притежавани имоти в София на народни представители от ГЕРБ. Всичко това е било опровергано, а депутатът се е позовал на фалшива информация от публичното пространство ", каза той.


" Постоянно посещавам всяко едно населено място в страната, водя много разговори с хората. Действително може би се формира някакво напрежение, което дава у хората безпокойство, но го отдавам на това, че опозицията успя с натрупването на много фалшиви информации да събере рейтинг. Не бих искал да казвам, че това е нещо трагично или тревожно. Сега е важно да приемем бюджета на страната, да започнем 2019 година и да постигнем политиките си ", заяви гербаджията.

" Имаме единна коалиционна програма за управление с патриотите ", заяви Цветанов и добави, че опозицията напада управляващите популистки.

" Смятам, че много ясно защитаваме това, което сме обещали. Ние имаме коалиционно споразумение и когато се дискутират теми, свързани с доходите, спазваме разчетите. За разлика от БСП изпълняваме ангажиментите си. Точно затова сме много по-реални в предизборните си обещания, защото знаем, че те са пряко обвързани с резултатите ни ", каза той.

" Първо казаха от БСП, че бюджетът ни предизборен, което значи, че е добър. После си смениха мнението и казаха, че не е добре направен ", добави още Цветанов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР