Премиерът Бойко Борисов и кметът на Варна Иван Портних провериха

...
Премиерът Бойко Борисов и кметът на Варна Иван Портних провериха
Коментари Харесай

Кметът на Варна се похвали със СНИМКИ какво са свършили с премиера Борисов в последния работен ден

Премиерът Бойко Борисов и кметът на Варна Иван Портних провериха в петък късно ремонтите в града, пише " Труд ".

" Днес с премиера Бойко Борисов инспектирахме строителни обекти във Варна ", написа градоначалникът в личния си фейсбук профил.

На финала сме на изграждането на пробива на бул. „ Сливница “ – от бул. „ Янош Хуняди “ до бул. „ Атанас Москов “, за който правителството осигури 4,5 млн. лв. Поставили сме си за цел до края на месеца обектът да е готов. След това предстои изграждане и на рампа от „ Ат. Москов “ за алтернативно качване до автомагистрала „ Хемус “.



По-късно проверихме и изграждането на бул. „ Левски “ – в момента активно работим по кръговите кръстовища с бул. „ Владислав “ и бул. „ Сливница “, като целта е до 20 дена да бъде пуснато движението по тях. Напредва и ремонтът на старата част на трасето – от бул. „ Осми приморски полк “ до ул. „ Брегалница “, с укрепване на подлезите и мостовите съоръжения. На място огледахме и строителството на бул. „ Народни будители “ в Аспарухово, където изграждаме два нови пешеходни подлеза – за безопасен достъп до Морската гимназия.

Напредват и дейностите по ремонта от кръговото кръстовище на бул. „ Народи будители “ и ул. „ Мара Тасева “ до новоизграденото кръгово кръстовище на бул. „ Народни будители “ с ул. „ Св. Св. Кирил и Методий “, допълни кметът
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР