През февруари всеки посетител в къщата музей Сливенски бит ще

...
През февруари всеки посетител в къщата музей Сливенски бит ще
Коментари Харесай

Винотека в къщата-музей Сливенски бит ще дари пари от продажбата на вино за борба с COVID-19

През февруари всеки посетител в къщата музей " Сливенски бит " ще има възможност да си купи вино от гостуваща винотека и да се запознае с продукцията на местни винопроизводители, съобщиха от туристическия обект.

Събраните средства ще бъдат дарени за борба с COVID-19 в малките населени места на община Сливен.

Винотеката е от атракциите, които предоставя на туристите крепостта " Туида " край Сливен, и през февруари ще гостува в къщата музей.

Днес екипи от Историческия музей, крепостта " Туида " и Ансамбъла за народни песни и танци - Сливен, са пресъздали един от най-старите обичай в българския народен календар - Трифон Зарезан. Изпълнен е бил ритуал по зарязване на лозата в етнографския комплекс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19161  Започна имунизирането на учители в общинските многопрофилни лечебни заведения в София Започна имунизирането на учители в общинските многопрофилни лечебни заведения в София  Бургас не е застрашен от водна рецесия, успокои екоминистърът

Бургас не е застрашен от водна рецесия, успокои екоминистърът  Италия смекчава наложените поради COVID-19 ограничавания Италия смекчава наложените поради COVID-19 ограничавания
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР