През седмицата екипът на Катедрата по инфекциозни болести към ВМА

...
През седмицата екипът на Катедрата по инфекциозни болести към ВМА
Коментари Харесай

Зам.-директорът на ВМА: Никога не бива да се губи надежда

През седмицата екипът на Катедрата по инфекциозни болести към ВМА публикува в интернет снимка с посланието „ Всичко ще бъде наред “. Заместник-директорът на ВМА и ръководител на едно от най-специализираните звена, каквото е Катедрата по инфекциозни болести - полковник доцент Георги Попов, потвърди посланието си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4253
Лекари от ВМА: Всичко ще бъде наред!

„ Аз съм привърженик на „ Ливърпул “ и на всички червени отбори, техният девиз е никога да не се губи надежда. Това ми да де основание да отправим едно послания към всички българи да не се губи надежда в този тежък момент. Снимката беше напълно случайна и се случи на този ден да вали сняг и то на 1-ви април което е малко необичайно. Реших в този момента, когато и времето, и обстановката е необичайна и всички българи стоят вкъщи и се страхуват да отправим това послание “, разкри доц. Попов в предаването „ 120 минути “ по БТВ.

" 80% според световните статистики са леките форми на COVID-19, а при 8-10% се наблюдава влошаване. Преценяваме ежедневно при кои пациенти има усложняване и трябва да бъдат приети за болнично лечение ", заяви доц. Попов.

„ По-лесно е да определиш кой е за болнично лечение, отколкото да го транспортираш до болницата “, заяви заместник-директорът на ВМА и сподели, че разбира колко тежка е ситуацията, в която се намират колегите му от Спешна помощ.

86-годишната пациента баба Вера вече се подобрява, след като първоначално е била приета в много тежко състояние. Отначало тя не е искала да бъде хоспитализирана, но има директива за болнично лечение на всички инфектирани с COVID-19 над 70 години, разказа още доц. Попов.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4253  Пентагонът ще разположи 1100 военни медици в Ню Йорк в помощ против ковид Пентагонът ще разположи 1100 военни медици в Ню Йорк в помощ против ковид  26 деца на възраст под 10 години са измежду инфектираните с COVID-19 в Хърватия 26 деца на възраст под 10 години са измежду инфектираните с COVID-19 в Хърватия  33-годишен пациент от София описа за борбата си с ковид 33-годишен пациент от София описа за борбата си с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР