През последното денонощие в Северна Мекедония са направени 1542 теста

...
През последното денонощие в Северна Мекедония са направени 1542 теста
Коментари Харесай

В Северна Македония са регистрирани 137 нови случая на коронавирус и 9 смъртни случая

През последното денонощие в Северна Мекедония са направени 1542 теста за коронавирус, в резултат на които са потвърдени 137 нови случая, съобщи МИА, цитирана от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10811
Мнозинството от тях - 60 случая, са регистрирани в Скопие. Следват градовете Щип, Куманово и Гостивар съответно с 16, 13 и 11 нови случая. Деветима пациенти са починали, включително трима в столицата.

123 новозаразени с COVID-19 в Северна Македония за едно денонощие

От началото на епидемията в Северна Македония са потвърдени 9934 случая на COVID-19, като 5357 души са се възстановили. Активните случаи в момента са 4117.

Броят на жертвите достигна 460 души. В страната са направени общо 94 092 теста.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10811  Само 5 умряли от COVID-19 в Италия за последното денонощие Само 5 умряли от COVID-19 в Италия за последното денонощие  Каталуния затваря нощните заведения и вкарва вечерен час за заведенията за хранене Каталуния затваря нощните заведения и вкарва вечерен час за заведенията за хранене  Германия може да вкара наложително тестване на туристите, завръщащи се от високорискови страни Германия може да вкара наложително тестване на туристите, завръщащи се от високорискови страни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР