Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ са на път да се справят с коронавируса дори и без ваксина

Президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че Америка започва да се справя с коронавируса дори и без ваксина, предаде Асошиейтед прес.

Тръмп направи това изявление на масов предизборен митинг в щатa Ню Хемпшър. Ваксината ще бъде доставена бързо и ще ускори победата срещу вируса, защото " ние искаме да се върнем към нормалния живот ", подчерта той.
Тръмп се бори да спечели щат, който загуби с малко срещу Хилари Клинтън  Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 на изборите през 2016 г., отбелязва АП.

Президентът на САЩ изрази съмнения, че съперникът му Джо Байдън може да се конкурира с водещите световни лидери. " В свят, където са председателят Си Цзинпин, президентът (Владимир) Путин, и много други, не можете да имате вял американски президент ", подчерта Тръмп.

Държавният глава на САЩ неведнъж е сравнявал Байдън с тези трима лидери. В средата на този месец Тръмп заяви, че конкурентът му им отстъпва в интелектуално отношение, припомня ТАСС.

Байдън на свой ред заяви в изявление, че Тръмп се е предал пред коронавирусната пандемия, като цитира думите на началника на президентската канцелария Марк Медоус, че правителството не се опитва да " контролира " вируса. " Това не беше грешка на Медоус. Това беше честно обобщение на стратегията на президента Тръмп от началото на кризата: да се вдигне бялото знаме и да се разчита, че ако го пренебрегнем, вирусът ще си отиде. Случаят не е такъв и няма да стане ", подчерта той.
Медоус заяви, че " няма да контролираме пандемията, ще контролираме факта, че можем да имаме ваксини ", припомня Франс прес.

Освен това Байдън заяви в интервю за Си Би Ес, че смята Русия за най-голямата заплаха за САЩ на международната сцена, а Китай - за основен конкурент.

Като друга опасност за САЩ Байдън посочи политиката на Тръмп. " Вижте какво прави той - сближава се с всички диктатори ", подчерта той. В резултат Северна Корея е увеличила ядрения си арсенал, а Иран се е приближил към създаването на ядрено оръжие, а съюзниците на САЩ в НАТО се отдръпват от Вашингтон, " защото не могат да разчитат на нас ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13805  Гърция удължава възбраната за свободно влизане на чужденци в страната Гърция удължава възбраната за свободно влизане на чужденци в страната  Отново рекорден брой нови случаи на инфектирани с ковид във Франция Отново рекорден брой нови случаи на инфектирани с ковид във Франция  Предпазни ограничения и в австрийските опери и театри като мярка против COVID-19 Предпазни ограничения и в австрийските опери и театри като мярка против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР