Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп напусна за кратко болницата, за да се види със свои симпатизанти

Президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския напусна за кратко военната болница " Уолтър Рийд " в предградие на Вашингтон, където от петък вечер се лекува от Ковид-19, предадоха световните агенции.

Тръмп беше с маска в кола, в която се намираха най-малко още двама души също с маски. През стъклата на возилото си, той помаха на свои симпатизанти, събрали се близо сградата на болницата. След това той се върна в лечебното заведение.



Малко преди това в кратко видеопослание в Туитър Тръмп заяви, че е научил много за Ковид. Той допълни, че го е научил, след като лично го е преживял и каза, че това е училището на живота.

Във видеото Тръмп обеща кратко излизане от болницата, за да направи изненада на " великолепните патриоти ", които са се събрали на улицата.

Той им обеща неочаквана визита, а после дойде и краткото му излизане от болницата с кола.



(Getty Images/Guliver)
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12836  Някои страни готвят стягане на ограниченията в битката против ковид Някои страни готвят стягане на ограниченията в битката против ковид  Франция заяви за над 12 000 нови случая на ковид за денонощие Франция заяви за над 12 000 нови случая на ковид за денонощие  Над 35 милиона са случаите на ковид по света Над 35 милиона са случаите на ковид по света
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР