Президентът на Турция Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик

...
Президентът на Турция Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик
Коментари Харесай

Ердоган обеща турска COVID ваксина до края на април

Президентът на Турция Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26 февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва обеща до края на април страната да има своя ваксина. Ердоган говори чрез видеовръзка на церемония по откриването на моста Кьомюрхан в Източна Турция.

" 2020-та беше трудна година и за нашата страна, и за човечеството. Трябваше да носим бремето на пандемията във времена на сериозни предизвикателства в сферите на сигурността и икономиката. Превързахме раните на нашата нация и 2021-ва ще бъде нова година във всеки смисъл. Вярвам, че ще преодолеем епидемията с ваксините, които внасяме, а най-много до края на април ще имаме и наша собствена ваксина. След като преборим коронавируса, ще можем да се фокусираме върху основните ни цели ", заяви Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26 февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва.

Вчера турският президент Ердоган съобщи, че Анкара води преговори с Германия за съвместно производство на ваксина срещу коронавируса. Турция и германската компания Бионнтех, която е собственост на германския гражданин от турски произход Угур Шахин, сключиха сделка за до 30 милиона дози от ваксината, а на 30 декември в Турция пристигна първата пратка от ваксината Коронавак на китайската компания СиноВак. Вчера Турция регистрира 15 заразени с новия бързо разпространяващ се щам на коронавируса и наложи забрана за влизане на британски граждани. В момента в страната е наложена карантина, която е в сила от новогодишната нощ и ще продължи до 5 часа сутринта на 4 януари, отбелязва БНР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17689  Спад в междинната заболеваемост от COVID-19 в област Велико Търново Спад в междинната заболеваемост от COVID-19 в област Велико Търново  Пълно стягане на противоепидемичните ограничения в Гърция Пълно стягане на противоепидемичните ограничения в Гърция  Новият вид на ковид усилва репродуктивното число с до 0,7 Новият вид на ковид усилва репродуктивното число с до 0,7
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР