Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп и Путин обсъдиха по телефона пазара на петрол и ситуацията с коронавируса

Президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския разговаря по телефона днес с руския си колега Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През. Двамата обсъдиха ситуацията на световните пазари на нефт и мерките за борба с коронавируса, съобщиха Белият дом и Кремъл, цитирани от Асошиейтед прес и ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4982
" Обменени бяха мнения за ситуация на световния нефтен пазар, включително за подготвяното в рамките на ОПЕК+ споразумение за намаляването на добива с цел стабилизиране на световните цени на нефта ", каза Кремъл.

Тръмп и Путин се споразумяха да обсъдят цените на петрола

Обсъдени са и въпроси, свързани с пандемията от коронавируса, както и аспекти от двустранните отношения, в това число сътрудничеството в Космоса.

Кремъл изтъква, че разговорът е бил по инициатива на американската страна, а АП отбелязва, че двамата лидери разговарят за втори път за последните два дни.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4982  Смърт на задържан с COVID-19 провокира суматоха в македонски затвор Смърт на задържан с COVID-19 провокира суматоха в македонски затвор  Утре ще разгласят новата мярка за подмогане на родителите в изключителното състояние Утре ще разгласят новата мярка за подмогане на родителите в изключителното състояние  Германският външен министър поддържа СЗО Германският външен министър поддържа СЗО
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР