Президентът на Иран Хасан РоханиСедмият президент на Иран Хасан Рохани

...
Президентът на Иран Хасан РоханиСедмият президент на Иран Хасан Рохани
Коментари Харесай

САЩ пропуснаха шанса да вдигнат санкциите по време на пандемията, каза иранският президент

Президентът на Иран Хасан Рохани  Хасан Рохани Седмият президент на Иран Хасан Рохани е роден на 12 ноември 1948 година. Заема поста на 3 август заяви днес, че САЩ са пропуснали историческата възможност да вдигнат санкциите срещу неговата страна по време на разпространението на коронавируса, предаде Ройтерс. Рохани каза още, че санкциите не пречат на Иран в борбата срещу заразата.

" Това беше голяма възможност за американците да се извинят и да вдигнат несправедливите и нечестни санкции срещу Иран ", каза президентът на правителствено заседание, предавано по телевизията.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3549
" Санкциите не успяха да затруднят нашите усилия в борбата срещу разпространението на коронавируса ", подчерта той.

Иран: САЩ са медицински терористи

Вчера държавният секретар на САЩ Майк Помпейо намекна, че Вашингтон може да помисли за облекчаване на санкциите срещу Иран и други страни, за да им помогне да се справят със заразата.

Той обаче не спомена за конкретни планове това да се случи.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3549  Ето по какъв начин ще се прави оценката на потребностите на хората с увреждания по време на изключителното състояние Ето по какъв начин ще се прави оценката на потребностите на хората с увреждания по време на изключителното състояние  Актьорите от кино лентата “Заразяване ” със препоръки против COVID-19 Актьорите от кино лентата “Заразяване ” със препоръки против COVID-19  Русия изпрати аероплан с филантропични помощи за Съединени американски щати Русия изпрати аероплан с филантропични помощи за Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР