През днешния ден на територията на област Хасково са взети

...
През днешния ден на територията на област Хасково са взети
Коментари Харесай

Продължава тестването на контактни лица на заболели от коронавирус в Хасково

През днешния ден на територията на област Хасково са взети 41 проби за наличие на коронавирусна инфекция. Това информираха от Областната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8046
13 от тях са взети от МБАЛ Хасково като 8 са на персонал на болницата, 1 на пациент на МБАЛ Хасково и 4 от тях са втори контролни проби, след изтичане на 28-дневна карантина. Контролните проби са на сина и дъщерята на 58-годишния мъж от община Хасково, който почина вследствие на инфекция с вируса и на 72-годишния мъж и 66-годишната жена, семейство, от община Хасково, които бяха констатирани на 12 април.

Коронавирусът уби болен мъж в Пазарджик

28 проби са взети от РЗИ Хасково на персонал от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания 1 и 2 е град Хасково.

През вчерашния ден са взети 37 проби от община Свиленград – 35 на персонал и 2 на пациенти от МБАЛ Свиленград, диагностицирани с пневмония.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8046  В Киев откриха огромно огнище на ковид с над 80 заразани В Киев откриха огромно огнище на ковид с над 80 заразани  Доц. доктор Ангел Кунчев: Карантината пада през юни Доц. доктор Ангел Кунчев: Карантината пада през юни  Пламна още една немска касапница Пламна още една немска касапница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР