Председателят на Комисията по правилата на Камaрата на представителите Джим

...
Председателят на Комисията по правилата на Камaрата на представителите Джим
Коментари Харесай

Долната камара на САЩ ще разгледа обвинителния акт срещу Тръмп за импийчмънт

Председателят на Комисията по правилата на Камaрата на представителите Джим Макгавърн заяви, че очаква обвинителният акт за импийчмънт на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския да влезе за гласуване в пленарна зала в сряда и прогнозира, че ще бъде приет, предаде Ройтерс.

" Важното е да действаме, и то да действаме съвсем сериозно и целенасочено ", каза Макгавърн в интервю за Си Ен Ен. " Очакваме (обвинителният акт) да влезе в пленарна зала в сряда. Очаквам също той да бъде приет. "

Макгавърн заяви, че очаква конгресмените от Републиканската партия да възразят срещу искането да бъде приета резолюция, чрез която вицепрезидентът да бъде приканен да се позове на 25-тата поправка от конституцията на САЩ и да отстрани от власт Тръмп, информира БТА.

В такъв случай комисията му ще изготви правило за внасяне на този законопроект в камарата за гласуване, а след това, 24 часа по-късно, ще внесе нова резолюция, занимаваща се с импийчмънта. " Това, което този президент направи, е неморално и трябва да му бъде потърсена отговорност за това ", каза Макгавърн.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 97  Мелания Тръмп осъди офанзивата против Конгреса и появилите се по-късно Мелания Тръмп осъди офанзивата против Конгреса и появилите се по-късно " лъжливи обвинявания "  Доц. Борис Попиванов: Глобалната непоклатимост към момента има потребност от мощна и внушаваща Америка Доц. Борис Попиванов: Глобалната непоклатимост към момента има потребност от мощна и внушаваща Америка  Тръмп продължава да упорства на фона на апели да подаде оставка Тръмп продължава да упорства на фона на апели да подаде оставка
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР