Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Началото на ваксинацията срещу коронавируса е момент на единство

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е определи като " затрогващ момент на единство " началото на масовата ваксинация срещу COVID-19 в ЕС, предаде ДПА, цитирана от БТА.

" Ваксината е предоставена едновременно до всички страни в ЕС. Хората ще започнат да получават ваксините в Атина, Рим, Хелзинки, София, който град си помислите ", посочи Фон дер Лайен.

" Ваксинацията ще ни помогне постепенно да си върнем нормалния живот ", допълни тя, призовавайки същевременно 450-те милиона жители на блока да продължат да спазват предпазните мерки, за да се предотврати по-нататъшното разпространение на вируса.

Първите ваксини с препарата на " Пфайзер " и " Бионтех " са планирани за утре, 27 декември.

Фон Дер Лайен заяви, че очаква още ваксини да бъдат одобрени от регулаторните органи на ЕС и увери, че са осигурени достатъчно дози всички да бъдат ваксинирани през идните месеци.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17378  Япония не разрешава влизането в страната до края на януари Япония не разрешава влизането в страната до края на януари  Ваксини дойдоха и във Варна Ваксини дойдоха и във Варна  Ген. Мутафчийски ще се имунизира Ген. Мутафчийски ще се имунизира
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР