Председателят на Европейския съвет Шарл МишелШарл Мишел – белгийски политик

...
Председателят на Европейския съвет Шарл МишелШарл Мишел – белгийски политик
Коментари Харесай

ЕС иска да насърчи правенето на бързи антигенни тестове за коронавирус

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и премиер на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 г. в призова днес за признаване на бързите антигенни тестове в ЕС и за координация по отношение на ваксините срещу коронавируса, съобщи БТА.

" Сега са ни нужни решителни действия на европейско равнище, основаващи се на два стълба: тестване/проследяване и ваксини ", каза той в разпространен в интернет текст.

Мишел призова за общи правила за изолиране и карантина в ЕС.



Според него приложенията на отделните страни за проследяване на контакти на заразени трябва да станат оперативно съвместими. Държавните глави и правителствените ръководители ще вземат участие на 29 октомври във видеоконферентна среща на върха, посветена на пандемията от COVID-19.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13953  Медици от „ Пирогов “, МБАЛ Медици от „ Пирогов “, МБАЛ " Св. Анна " и ВМА с прочувствен апел да съблюдаваме ограниченията  Проф. Ангелов: Очакват ни тежки зимни месеци и рискът здравната система да не издържи е действителен Проф. Ангелов: Очакват ни тежки зимни месеци и рискът здравната система да не издържи е действителен  Депутат от Българска социалистическа партия наруши карантината си Депутат от Българска социалистическа партия наруши карантината си
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР