Председателят на Българския фармацевтичен съюз (БФС) А. СТ. е привлечена

...
Председателят на Българския фармацевтичен съюз (БФС) А. СТ. е привлечена
Коментари Харесай

Председателят на Фармацевтичния съюз с 20 000 лв. парична гаранция заради изявления, будещи тревога у гражданите

Председателят на Българския фармацевтичен съюз (БФС) А. СТ. е привлечена към наказателна отговорност за престъпление по чл. 326 от НК. това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата на Република България.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4954
Причината е - серия от изявления, будещи неоснователна тревога у гражданите, в условията на въведено извънредно положение.

С оглед на високата обществена опасност на деянието, изразяващо се в отправяне на неоснователни твърдения за очаквана липса на медикаменти, спрямо А.Ст. е взета мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 20 000 лв. Разследването под надзора на Софийската районна прокуратура продължава, съобщиха още от държавното обвинение.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4954  Как да отличим алергия от ковид?

Как да отличим алергия от ковид?  Начало на клинична студия на създадено във Виена лекарство против COVID-19 Начало на клинична студия на създадено във Виена лекарство против COVID-19  Изградените поради изключителното състояние КПП-та стопират мулетата с пари от Ало измами

Изградените поради изключителното състояние КПП-та стопират мулетата с пари от Ало измами
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР