Предпазни шлемове за медиците от ВМА на първа линия дариха

...
Предпазни шлемове за медиците от ВМА на първа линия дариха
Коментари Харесай

Марта Вачкова и Владо Пенев занесоха шлемове на медиците от ВМА

Предпазни шлемове за медиците от ВМА на първа линия дариха от Авиационно-космически форум в България. В ролята на посланици на тяхната инициатива " Защитен шлем за всеки лекар " влязоха обичаните актьори Марта Вачкова и Владимир Пенев, съобщиха от лечебното заведението.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6798
Това не е първото им дарение за екипите на ВМА, изправили се срещу COVID-19.

Авиационно-космическият форум дари защитни шлемове на лекари в Плевен

Всяка подкрепа, всяка форма на солидарност е важна за нас, защото в тази борба на първо място е здравето – не само на пациентите, но и на специалистите, които ги лекуват.

От началото на пандемията в България се наблюдава една безпрецедентна мобилизация в обществото, разгърна се безпрецедентна дарителска кампания. Използвам случая да благодаря на всички дарители, заяви заместник-началникът на ВМА полк. доц. д-р Владимир Василев, д.м., който прие дарението.

Сн. ВМА

Той припомни апела на генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски да се дарява не само на столичните болници, но и на останалите лечебни заведения в страната.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6798  Близо 30 000 турски жители са под карантина, откакто са се върнали от чужбина Близо 30 000 турски жители са под карантина, откакто са се върнали от чужбина  Отново всеобщо пътешестване преди почивните дни. Novini.bg ревизира трафика по Автомагистрала Отново всеобщо пътешестване преди почивните дни. Novini.bg ревизира трафика по Автомагистрала " Тракия " и Автомагистрала " Хемус "  От 13 март до 24 април - над 106 000 нови безработни От 13 март до 24 април - над 106 000 нови безработни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР