Предвид нарастването на новите случаи с коронавирус от днес полунощ

...
Предвид нарастването на новите случаи с коронавирус от днес полунощ
Коментари Харесай

В Сидни правят задължително носенето на маски в някои обекти на закрито

Предвид нарастването на новите случаи с коронавирус от днес полунощ маските стават задължителни в някои закрити обекти в Сидни като молове, обществен транспорт, кинотеатри, молитвени домове, салони за красота, игрални зали и старчески домове. Това съобщи премиерът на щата Нов Южен Уелс Гладис Береджиклян, цитирана от ДПА.

По думите й нарушителите ще бъдат глобявани с 200 австралийски долара (ок. 140 щатски долара).

Въпреки че новата ограничителна мярка за най-населения австралийски град влиза в сила тази нощ, контролът върху изпълнението й започва от полунощ в понеделник, предаде БТА.

Увеличеният брой новозаразени в Сидни и предградията породи налагането и на забрана за събиране на повече от пет гости в жилище за новогодишно празненство.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17676  Разказ от първо лице след имунизацията във Англия Разказ от първо лице след имунизацията във Англия  Д-р Брънзалов: Ваксинираният не заразява с ковид Д-р Брънзалов: Ваксинираният не заразява с ковид  Новите случаи с ковид за денонощие в Германия са 12 690 Новите случаи с ковид за денонощие в Германия са 12 690
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР