Правителството на Нидерландия съобщи, че от 29 декември ще изисква

...
Правителството на Нидерландия съобщи, че от 29 декември ще изисква
Коментари Харесай

Нидерландия ще изисква отрицателен PCR тест за пътници, пристигащи с влак, кораб или автобус

Правителството на Нидерландия съобщи, че от 29 декември ще изисква отрицателен PCR тест от всеки, който иска да влезе в страната, пристигайки с влак, кораб или автобус, след като по-рано обяви такова изискване за пристигащите със самолет, предаде БТА, позовавайки се на АФП.

В комюнике на министерството на инфраструктурата се казва, че мярката за пристигащите с четирите вида транспорт влиза в сила в полунощ на 29 декември. Тя се отнася за всички пристигащи от чужбина, включително от страните в Европейския съюз. Тестът трябва да е направен до 72 часа преди пристигането в Нидерландия. Запазва се изискването всички пътници да останат под домашна карантина за 10 дни след пристигането си.

В неделя Нидерландия първа от европейските страни преустанови всички полети с пътници от Великобритания заради появилия се там нов щам на коронавируса.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17325  Здравният министър с нова заповед - обвързвана е с имунизационната акция против COVID-19 Здравният министър с нова заповед - обвързвана е с имунизационната акция против COVID-19  Проучване: 2/3 от германците желаят да се имунизират против COVID-19 Проучване: 2/3 от германците желаят да се имунизират против COVID-19  Антъни Фаучи изясни по кое време в Съединени американски щати ще бъде доближат стаден имунитет Антъни Фаучи изясни по кое време в Съединени американски щати ще бъде доближат стаден имунитет
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР