Починал е доброволец в клиничните тестове на ваксината срещу COVID-19,

...
Починал е доброволец в клиничните тестове на ваксината срещу COVID-19,
Коментари Харесай

Почина доброволец в клиничните тестове на ваксината срещу COVID-19

Починал е доброволец в клиничните тестове на ваксината срещу COVID-19, разработвана от " Астра Зенека " и Оксфорд, съобщиха бразилските здравни власти, предаде БНТ.

Регулаторът уточни, че изпитанията ще продължат, но не даде повече подробности заради лекарската конфиденциалност.

Университетът в Сао Пауло, който координира клиничните тестове в Бразилия, заяви, че починалият добровололец е бразилец. Акциите на " Астра Зенека " спаднаха с 1,7 на сто.

Бразилското правителство планира да закупи британската ваксина и да я произвежда в биомедицински изследователски център в Рио де Жанейро.

Университетът в Осфорд обяви, че внимателно проучване на случая в Бразилия не дава основания за тревога за сигурността на клиничните изпитания на ваксината.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13605  Създава се логаритъм за банкет на пациенти със подозрение за COVID-19 в Търговище Създава се логаритъм за банкет на пациенти със подозрение за COVID-19 в Търговище  Рекордни 865 новозаразени с COVID-19 в Гърция Рекордни 865 новозаразени с COVID-19 в Гърция  Вижте по кое време и къде ще са наложителни маските в България Вижте по кое време и къде ще са наложителни маските в България
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР