Потвърдените нови случаи на коронавирус в Германия за последното денонощие

...
Потвърдените нови случаи на коронавирус в Германия за последното денонощие
Коментари Харесай

Германия отчита 217 починали за последното денонощие

Потвърдените нови случаи на коронавирус в Германия за последното денонощие са 6729, а починалите от усложнения, причинени от вируса, са 217, сочат днешните данни на Института " Роберт Кох ", цитирани от Ройтерс и ТАСС.

С това заразилите се от началото на епидемията в страната стават 2 141 665, а смъртните случаи - общо 52 087.

От 16 декември миналата година в Германия действат строги карантинни мерки. Затворени са всички магазини с изключение на тези за хранителни и други стоки от първа необходимост. Не работят музеите и театрите, фризьорските и козметичните салони, а учениците учат дистанционно. На хората се препоръчва да носят медицински маски в обществения транспорт и магазините.

Освен това в районите, където положението с коронавируса е най-сериозно, е забранено на жителите да се отдалечават на повече от 15 км от дома си без уважителна причина. Разрешени са обаче посещенията при лекар. Забраната е в сила в областите, където през седмицата е имало над 200 заразени на 100 000 жители.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18793  Проф. Корсун разкри има ли грип у нас и ефикасни ли са имунизациите против COVID-19 Проф. Корсун разкри има ли грип у нас и ефикасни ли са имунизациите против COVID-19  Зимбабве към този момент загуби четирима министри, станали жертви на ковид Зимбабве към този момент загуби четирима министри, станали жертви на ковид  Малко над 840 хиляди души са се записали за ваксина в Румъния Малко над 840 хиляди души са се записали за ваксина в Румъния
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР