По покана на генералния секретар на ООН Антониу Гутериш президентът

...
По покана на генералния секретар на ООН Антониу Гутериш президентът
Коментари Харесай

Румен Радев ще участва в събитие на високо ниво на ООН

По покана на генералния секретар на ООН Антониу Гутериш президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще представи България днес в събитие на високо равнище на тема " Финансиране на развитието в епохата на COVID-19 и отвъд ". Форумът ще се осъществи чрез видеоконферентна връзка, съобщиха от президентския прессекретариат.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8640
Събитието е организирано от генералния секретар на ООН, министър-председателите на Канада Джъстин Трюдо и на Ямайка Андрю Холнес.

Конституционният съд допусна искането на Румен Радев по текстове в Закона за здравето

Целта е да се обединят усилията на държавните и правителствени ръководители, както и на представители на международни организации чрез насърчаването на дискусия за предизвикателствата, произтичащи от кризата с COVID-19, и необходимостта от рационални финансови политики.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8640  Шофьор на такси получи четири месеца затвор за пост във Facebook за COVID-19 Шофьор на такси получи четири месеца затвор за пост във Facebook за COVID-19  В Хърватия позволиха да се събират повече от 40 души В Хърватия позволиха да се събират повече от 40 души  Невъзможната битка с ковид в бидонвилите на Латинска Америка Невъзможната битка с ковид в бидонвилите на Латинска Америка
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР