Полицията в Русе разследва млада шофьорка за управление на автомобил

...
Полицията в Русе разследва млада шофьорка за управление на автомобил
Коментари Харесай

Шофьорка отива на съд в Русе за употреба на два вида наркотици

Полицията в Русе разследва млада шофьорка за управление на автомобил след употреба на наркотици. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

Случаят е отпреди два дни. Полицейски екип спрял за проверка лек автомобил " Ауди " в Русе. Колата била шофирана от 21-годишна жена. При проверката с техническо средство за употреба на наркотични вещества уредът отчел положителен резултат за канабис и метамфетамин.

В болницата 21-годишната шофьорка отказала да даде проба за медицинско изследване.

Случаят е поет от разследващ полицай. Образувано е досъдебно производство за извършеното престъпление, за което законът предвижда от една до три години затвор и глоба от 500 до 1500 лева.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18523  Китай строи великански карантинен център в провинция Хъбей Китай строи великански карантинен център в провинция Хъбей  Само един нов случай на ковид за ден в Смолянско Само един нов случай на ковид за ден в Смолянско  Нов тест демонстрира имаме ли в кръвта антитела против COVID-19 Нов тест демонстрира имаме ли в кръвта антитела против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР