Полицейски служители са установили трима жители на област Шумен, които

...
Полицейски служители са установили трима жители на област Шумен, които
Коментари Харесай

Трима в Шуменско са нарушили наложената им карантина

Полицейски служители са установили трима жители на област Шумен, които не спазвали наложената им карантина, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

В следобедните часове вчера във Върбица били извършени проверки на 38-годишна жена и на 39-годишен мъж, които след завръщането си на 10 май от страна с усложнена епидемиологична обстановка били поставени под карантина. Те не били открити на посочения от тях адрес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7777
Хванаха двама нарушители на карантина в Сливенско

Малко след 14.00 часа вчера служители на РУ- Шумен проверили и 28-годишен мъж на адрес в село Струйно, който бил под карантина.

Изяснено било, че той напуснал дома си и по този начин нарушил наложената му от РЗИ карантина.
За извършените престъпления са образувани досъдебни производства.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7777  Какво ще се промени след 13 май? Какво ще се промени след 13 май?  Удължиха периода на карантината в Манила до 31 май Удължиха периода на карантината в Манила до 31 май  Пациенти с COVID-19 починаха при пожар в съветска болница Пациенти с COVID-19 починаха при пожар в съветска болница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР