По всичко личи, че решението на Дивна да проговори за

...
По всичко личи, че решението на Дивна да проговори за
Коментари Харесай

Кристин Илиева не се трогна от песента, която Дивна й посвети! Ето какво става между тях

По всичко личи, че решението на Дивна да проговори за случилото се, както и да възстанови музикалната си кариера 9 месеца след катастрофата, не се понрави на пострадалата при инцидента моделка Кристин Илиева, пише HotArena.
Както е известно, двете дадоха интервюта в рамките на месец – Кристин пред Елизабет Методиева за „ Папараци “ по БТВ, а Дивна – пред Мон Дьо за „ Събуди се “ по Нова ТВ.
В началото на ноември моделката сподели, че причината за катастрофата е предприето неправилно изпреварване от страна на Дивна. Месец и 3-4 дни по-късно певицата заяви, че това не е било така – пред нея е имало камион, който е решила да изпревари в участък, който е бил маркиран с прекъсната линия и преди който не е имало знак за ограничена скорост.
Разликата във версиите вероятно е разсърдило Кристин, която не се трогна дори от това, че Дивна й посвети песен - „ Всичко/нищо “, чийто клип стартира с черен фон и бял надпис „ За Кристин “. Красивата блондинка пуска всякакви публикации и статуси, но из тях липсва линк към парчето на певицата от Русе.
И докато Дивна твърди, че Илиева си остава най-добрата й приятелка и двете са започнали да общуват една с друга, то русокоската – в дните, когато се е появи видеото на русенката, пусна фотос с нейна друга приятелка, на която честити рождения ден и се обясни в любов по особен начин. „ Честит рожден ден, моя любов. Току що си казах всичко! Обичам те! “, написа Криси, с което ясно показа, че вече си има друга любима дружка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР