По време на пресконференция в Токио вицепремиерът и финансов министър

...
По време на пресконференция в Токио вицепремиерът и финансов министър
Коментари Харесай

По 930 долара на всеки гражданин в кризата ще даде Япония

По време на пресконференция в Токио вицепремиерът и финансов министър на Япония Таро Асо заяви, че страната му ще започне да изплаща финансова помощ на всеки гражданин в размер на 100 000 йени (около 930 долара) през май.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5679
" Най-важното е бързината ", заяви той. Партията Комейто, партньор в управляващата коалиция на Либералдемократическата партия, която предложи на премиера Шиндзо Абе такава опция за подпомагане на населението, е настояла плащанията да започнат през май.

Японският премиер обяви извънредно положение в страната

Целта е да се помогне на всички семейства, независимо от доходите, във връзка с щетите, които коронавирусната епидемия нанесе на икономиката на страната.

Правителството възнамерява да действа бързо и по отношение на уточняване на създаването на система.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5679  НА ЖИВО: Поклонение пред Светата плащеница НА ЖИВО: Поклонение пред Светата плащеница  Отец: Мястото на страха може да бъде заето от любовта на Бога Отец: Мястото на страха може да бъде заето от любовта на Бога  Във Във " Факултета " през днешния ден всичко е умерено
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР