Петдесет и четири годишна мексиканка е била диагностицирана и с

...
Петдесет и четири годишна мексиканка е била диагностицирана и с
Коментари Харесай

Жена е диагностицирана и с COVID-19, и с грип

Петдесет и четири годишна мексиканка е била диагностицирана и с COVID-19, и с грип, предаде АФП.

" Жената, която е носителка и на двете инфекции едновременно, е първият случай в нашата страна ", това е казал директорът с ресор епидемиология в здравното министерство на латиноамериканската държава Хосе Луис Аломия.

" Пациентката страда има автоимунни заболявания. Тя е претърпяла операция по отстраняване на тумор и страда от хронично белодробно заболяване ", е посочил още служителят.

Гражданката на Мексико е била приета в болница в края на септември. " Медиците са определили нейното състояние като стабилно ", е посочил още Аломия.

Латиноамериканската страна, с население над 126 милиона души, се е наредила на девето място в света по брой заразени (около 820 000), смъртните случаи са прехвърлили 83 000, а преборилите са били повече от 590 000.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13122  Турция уголемява от през днешния ден кръга деца, които ще вървят на учебно заведение Турция уголемява от през днешния ден кръга деца, които ще вървят на учебно заведение  Започват изненадващи инспекции в заведенията в Благоевград Започват изненадващи инспекции в заведенията в Благоевград  Жестоки инспекции в Търговище поради взрива на заболели от COVID-19

Жестоки инспекции в Търговище поради взрива на заболели от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР